tisdag 13 januari 2009

Glädjen och internet är tillbaka till Beryt-residencet

Efter en liten internet-svacka igår kväll är vårt kära trådlösa internet tillbaka igen (krävde en omstart av modemet :) ) och glädjen är total!!! Nu kan vi åter Skypa på balkongen och kolla mail och uppdatera denna fina blogg.

Btw, ni som vill få en liten husesyn kan med fördel leta upp oss på Skype.

Idag startade vår Investment Banking kurs, det är ju trevligt med lite verklighet. Som tur var har vi bara lektion på fm så efter lunch på stan har vi nu åter placerat oss i solstolarna på terassen för att jobba på riviera-looken. Solen skiner, inte ett moln på himlen - vi gillar att vi har hoppat över vinterårstiden hemma och har nu cirka 15 grader. På eftermiddagen kanske vi hinner med lite shopping i Antibes.

Här nedan kan ni få se bild på oss utanför vårt residence Mas du Tanit, och vår ingång till området heter Beryt.























Här är den utsikt som vi måste dras med när vi är ute och springer.


2 kommentarer:

  1. Kuuul skrev ett lång inlägg som försvann! Grrrr...
    MEN. :)
    Va vackert ni har det! Och vilken lyx med 15grader. Nä vädret här hemma är inget att hurra för men jag hoppas på att våren kommer denna veckan. Något mysigt kan väl klimatförändringen ge oss... En tidig vår JA TACK! Denna gången kopierar jag detta meddelande :)
    Hoppas ni mår bra!! KRAMAR

    SvaraRadera
  2. måste klaga lite på uppdateringen på denna blogg.. men men, hade jag varit där ni var hade jag nog inte heller prioriterat att uppdatera en blogg :)
    hoppas ni har det jättebra!!
    ska träffa sofie imorgon, så då får vi se om vi kan komma överrens om några datum, vi hör av oss till dig sen lilla pernillis
    massa kramar// Linn

    SvaraRadera