måndag 12 januari 2009

En vecka i Frankrike


Nu har vi bott en vecka i Juan les Pins och det har varit sjukt intensivt. Sen sist har vi hunnit med besök i Cannes för lite shopping och middag, en utekväll här i JLP, ett "house party" med vår utbytesstudentgrupp och börjat bo in oss här i vår härliga lägenhet. Framför allt trivs vi väldigt bra när vi kan sola och äta frukost på terassen samtidigt som vi sitter och skypar! Mycket high-tech!

Idag var vi till och med lite hurtiga då vi hann med en liten löprunda längs med havet. Härligt, härligt! Igår vandrade vi runt i gamla Antibes med våra nyfunna mexikanska grannar, som också är här på utbyte. Vi gick en runda i hamnen bland alla enorma "färje"-yatcher. Vi hittade till och med en norsk liten jolle till salu vid namn Midnight saga II, men vi föredrar nog hellre lilla Dilbar :) Fast vakten som man kan se i bakgrunden var nog inte lika road av vårt frenetiska fotande!

Efteråt pustade vi ut med creps och café au lait på en creperia. På kvällen stod vår mexikanska rumskompis Rosbel för en mexikansk afton med tacos och musik på mexikanskt vis.

















2 kommentarer:

  1. Va kul att få se lite kort! Ni verkar ha det så bra. Det måste vara underbart att springa längs havet!!!
    VI har det blåsigt och trist så njuuut! Många kramar på er båda <3

    SvaraRadera
  2. Finally some pictures!! Kul, även om man ser hur mysigt det är och blir lite avundsjuk.. Jag kan ju skicka ett kort på hur fint vi har det här hemma just nu, så kan ni se vad ni inte missar. Frukost i solen på terassen låter väldigt mycket trevligare än morgonpromenad med hunden i regnet.. Är det nutella banan jag ser på crepsen? :)

    SvaraRadera